2011 YENİ NİSSAN JUKE

YENİ NİSSAN JUKE
Nissan Juke Türkiye yollarında seyrekte olsa karşımıza çıkmaya başladı.
Nissan Juke bilgilerini sizlerle paylaşmak ve doğru bilgiye sahip
olmanızı sağlamak amacı ile hazırladığımız, resmi değer taşıyan
Nissan Juke ÖZELLİKLERİ aşağıda yer alıyor.





NİSSAN JUKE ÖZELLİKLERİ
115 hp 1.6 benzinli
187 hp 1.6 turbo benzinli
109 hp 1.5 dizel

olmak üzere üç farklı motor seçeneğine sahip.
Benzersiz İç Tasarım
Juke, sürücü ve yolcularına eşsiz bir iç kabin sunuyor. Konfor veren sportif tasarım anlayışı beklentilerinizden fazlasını vererek, içinizdeki enerjiyi ortaya çıkartıyor.
Kompakt ve Sportif Crossover Yapısı

Juke, benzersiz sportif kompakt Crossover yapısıyla şu ana kadar karşılanmamış ihtiyaçlarınıza cevap veriyor. Geleneksel tasarım anlayışına meydan okuyan Juke tasarımındaki enerjik çizgilerle dikkatleri üzeine çekiyor.
Coupe Silueti

C sütunu hizasına entegre edilen arka kapı kulpu Juke’a tam bir Coupe ruhu veriyor.Yandan bakıldığında spor otomobil görünümü veren bu tasarım Juke’ un sportif karakterini ön plana çıkartıyor.
Hava Yastıkları

Juke, benzersiz tasarımının yanı sıra sunduğu sürücü, yolcu , yan ve perde hava yastıklarıyla da maksimum güvenliği amaçlıyor. Ön hava yastıkları sizi, araca önden gelebilecek darbelere karşı korumayı amaçlar. Yan ve perde hava yastıkları ise baş ve göğüs kafesi bölgenizi yandan gelebilecek darbelere karşı korumayı hedefler.
Daha Güvenli Frenleme

Juke’da var olan üç tip frenleme sistemi sizi güvenli bir mesafede durdurabilmek için birlikte çalışmaktadır. ABS fren sistemi, panik frenlemede tekerleklerin kilitlenip aracın kontrol dışı kalmasını önleyerek, direksiyon kontrolünün sürücüde kalmasını ve güvenli bir şekilde aracın durmasını sağlıyor.
Elektronik fren güç dağıtım sistemi (EBD) ise farklı yüzey koşullarına göre aracın tekerleklerine farklı kuvvetlerde fren basıncı uygulayıp, aracınızın kaymadan durmasını sağlayan bir sistemdir. Brake Assist (fren destek sistemi) sürücünün fren pedalına basış gücünü anlık ölçümlemelerle kontrol eder. Sistem yeteri kadar basınç algılamadığında frenleme gücünü artırır.
ESP

Juke, elektronik denge programı (ESP) ile donatılmıştır. Eğer araç virajlı yollarda yol tutuşunu yitirirse ESP sistemi kaymayı durdurmak için frenleme halinde ihtiyaç duyulan tekerlek ya da tekerleklere gerekli olan frenleme basıncını uygular. Ayrıca gaz pedalına basılı halde ise aracın motor torkunu kontrol ederek aracın yeniden dengeli bir sürüş pozisyonuna geçmesine destek oluyor. (Tekna versiyonundan itibaren standarttır.)
TVS

Nissan Juke’un Torque Vectoring Sistemi(TVS) ile engeller fırsata dönüşüyor. En son teknolojiyi sunan bu sistemle sportif manevra kabiliyeti, performans ve güvenli sürüş bir arada sunuluyor. Mükemmel dönüşler sağlayan bu sistem, zor şartlar altında tam bir sürüş hakimiyeti sunarak en keskin virajlarda bile güvenle yol alınmasını sağlıyor.
Otomatik yanan farlar ve yağmur sensörü

Gün ışığı etkisini kaybettiğinde ya da kapalı otopark, tünel gibi yerlere giriş yapıldığında Juke’un farları - Auto- konumunda bulunduğu taktirde otomatik olarak yanar. Gün ışığına tekrar kavuşulduğunda ya da aydınlık bir yere çıkıldığında ise otomatik olarak söner. Yağmur sensörü ise ön camda bulunan sensör vasıtasıyla başlayan yağmurun ön cama düştüğünü algıladığında -Auto- konumundayken otomatik olarak çalışır. Yağmurun şiddet derecesine göre fasılası hızlanır ya da yavaşlar. Yağmur sona erdiğinde ise otomatik olarak durur. (Platinum versiyonunda standarttır)
1.6lt Benzinli Motor

117HP güç üreten yakıt ekonomi ve performansıyla içinizdeki eğlenceyi ortaya çıkartacak bu motorda düz ve X-TRONIC CVT vites seçenekleri bulunuyor.
1.5dCi dizel Motor

110HP güç üreten dizel motor 240Nm tork değeri ile gücünü yola yansıtıyor. Bileşik kullanımda ise sadece 5,1lt yakıt tüketim değeri ile performansın yanında yakıt ekonomisini de ön plana çıkartıyor.
DIG-T Benzinli Motor

190HP güç üreten bu turbo beslemeli yeni teknoloi motor Juke’ u 0’ dan 100’ km hıza sadece 8,4sn’ de ulaştırıyor.Düz vites ve X-TRONIC CVT-M6 otomatik vites seçenekleri bu versiyonda sunuluyor. Juke’ un sportif yanını açığa çıkartan sportif kullanım Özelliklerine sahip bu yeni nesil motor ile sürücü enerjiyi kontrol edebildiğini hissediyor.
NDSC(Nissan Dynamic Control System)

Yeni Nissan Juke'ta bulunan Nissan Dynamic Control System ile sürüş esnasında tam istediğiniz kullanım tarzı için SPORT/NORMAL/ECO olmak üzere üç farklı sürüş modundan birini seçebilir ya da klima ayarlarını merkez konsoldaki LED ekran üzerinden kolayca yapabilirsiniz. DRIVE ve ECO INFO ile yakıt tüketimi verilerinden G-Force verilerine kadar birçok veriye gerçek zamanlı ulaşabilirsiniz.


NİSSAN JUKE RESİMLERİ